DTCO handleidingen voor chauffeur

Snel aan de slag met je nieuwe DTCO 4.1 tachograaf.

Je voertuig is voorzien van de laatste generatie slimme tachograaf, de DTCO 4.1 van VDO. Daarmee voldoet het aan alle verplichtingen van de de Mobility Package. Deze tachograaf is waarschijnlijk anders dan degene die je gewend was. Daarom heeft Continenal/VDO (gratis) een aantal handige materialen ontwikkeld, die je ondersteunen bij het gebruik. Deze vind je door de onderstaande QR-codes te scannen.

Continental’s Online Leersysteem (LMS) Registreer je als chauffeur en volg daarna alle beschikbare trainingen. Gratis en op het moment dat het voor jou het best uitkomt. Scan of klik de QR code.

DTCO 4.1 gebruikershandleidingen. Gratis te downloaden. Scan of klik de QR code.

De online VDO Kennisbank Zoek je iets over een tachograaffunctie? Vind het antwoord op onze tachograaf kennisbank.Scan of klik de QR code.