Skyled lichtplaten

Zichtbare reclame voor je bedrijf zorgt voor meer herkenbaarheid. Het diepe, constante licht op de achtergrond maakt je reclame al op afstand zichtbaar en zorgt ervoor dat je voertuig zich onderscheidt van de rest.

Voordelen van SKYLED-lichtplaten:

- Gemaakt van dunne (8 mm) acrylplaat
- Flexibele afdichting voor een perfecte pasvorm in de cabine
- Eenvoudig te installeren met Front Click TM haken
- Meer licht dan een traditionele fluorescentielamp
- Uniek aluminium LED-paneel met (TM)Heat Reduce TM(TM)-technologie
- Werking in een temperatuurbereik van -40 °C tot 60 °C en bestand tegen externe weersomstandigheden
- Het licht van het bord harmonieert perfect met de lichtkleuren van hedendaagse LED-, xenon- en halogeenlampen (geen gele lichteffect)
- Voeding zorgt voor een uniforme neonhelderheid, ongeacht de batterijspanning

De set bevat:
- LED lichtplaat
- Montagebeugels
- Montagelijm
- Regelunit overspanningsbeveiliging 24V
- Installatie-instructies

Simpel te monteren

Montage van FRONT Click™ opzetstukken

Plaats de FRONT Click™ beugels aan de zij- en onderkant van de plaat. Verdeel de meegeleverde lijm in verticale strepen aan de achterkant van de plaat. Druk je Skyled op de cabine en laat los wanneer de lijm zijn werk doet.

Plaats geen lijm aan de bovenkant van de plaat. Hier lijm plaatsen kan schade veroorzaken en zorgt ervoor dat je Skyled niet meer (goed) werkt en de garantie komt te vervallen.