Magnum+ uiterst nauwkeurig balancering van banden, beoordeeld als veilig volgens de Europese ECE-R54- wetgeving.

MARTINS INDUSTRIES (leverancier van Magnum+) heeft besloten veiligheidstests uit te voeren om klanten te verzekeren van de absolute veiligheid van het gebruik van Magnum+ bandenkorrels in banden.

Magnum+ balanceerkorrels worden met de hoogste precisie en nauwkeurigheid in Duitsland gemaakt om volledig compatibel te zijn met de nieuwste TPMS/RDKS-systemen.

Magnum+ heeft de Load/Speed Endurance Tests conform. ECE-R54 bijlage 7 in 2019 uitgevoerd waarin wordt vermeld dat de Magnum korrels veilig in de band kunnen worden gebruikt en de innerliner van de band of het TPMS-systeem/sensoren niet beschadigen.

Magnum+ balanceerkorrels worden wereldwijd gebruikt. Magnum+ kan worden geïnstalleerd in banden met TPMS-systemen en werkt zonder problemen, ook volgens klanten die Magnum+ gebruiken.

Bij Martins Industries garanderen ze compatibiliteit met velgen-wielen met het overeenkomstige TPMS-systeem. Bij eventuele schade veroorzaakt door ons product vervangen wij de waarde van de sensor inclusief service volledig.

Let op: Het is voor ons bij MARTINS INDUSTRIES onmogelijk om alle merken TPMSsensoren te testen. Daarom beperken ze deze garantie tot één voertuig per klant of TPMSmerk/sensor. Heeft u vragen over het installeren van Magnum+ balanceerkorrels op een band /voertuig voorzien van TPMS-systemen, neem dan contact op met ons kantoor, onze specialisten voorzien u graag van verdere informatie. Wanneer banden /velgen zijn uitgerust met een TPMS-systeem en onregelmatige slijtage van het loopvlak vertonen of buiten de toleranties bewegen, zelfs met de juiste installatie en de juiste hoeveelheid Magnum+ balanceerkorrels, dan is er geen bandgerelateerd balanceringsprobleem. In dit geval is de garantie van Magnum+ Balancing Beads en MARTINS INDUSTRIES niet van toepassing.