De Bulthuis App

Je kunt de Bulthuis App account gebruiken voor de volgende zaken:

1. Barcodes scannen en het product in de Bulthuis webshop zoeken

Zo werkt het:
    - Scan een barcode met de camera van je telefoon. Gebruik je deze functie voor de eerst keer? Geef de Bulthuis App dan rechten om je camera te gebruiken.
    - Het nummer is gescand, klik nu op "zoek in de webshop"
    - Je gaat nu naar de mobiele versie van de Bulthuis webshop. Log eerst in om verder te kunne. Let op: je hebt hier een Bulthuis webshop account voor nodig
    - Wil je nog een barcode scannen en zoeken? Je hoeft nu niet meer in te loggen
    - Handig om te weten: niet alle barcodes komen in onze webshop voor

2. Snel toegang krijgen tot handige informatie zoals retouren, contactgegevens en meer
    Via de optie "info &links" heb je snel toegang tot informatie zoals retouren en garantie, een overzicht van onze vestigingen en meer.