Hoe reinig je Alcoa® Wheels het beste?

Voor het reinigen van de velgen hebben we een aantal belangrijke tips opgesteld. Velgen hebben altijd een grote invloed op de uitstraling van het voertuig. Zou blijven ze mooi en stralend! Volg daarom de volgende stappen voor het onderhoud en reinigen van de velgen:

• Spoel af met water
  • Na gebruik van de velgenreiniger kan je de velgen borstelen en wassen
  • Vervolgens spuit je de velgen af.

Maak de velgen alleen schoon, wanneer deze afgekoeld zijn en het liefst ook in de schaduw. Verwijder de moerkappen voordat je begint.

Voor het onderhouden van aluminium ALCOA® WHEELS adviseren wij deze producten. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor aluminium ALCOA® WHEELS. Het verwijdert gemakkelijk oxidatie en herstelt de glans.

Dura-Bright® Wheel Wash

Verbeter uw Dura-Bright®-ervaring met Dura-Bright® Wheel Wash. Een reinigingsoplossing ontwikkeld voor Dura-Bright® afwerking, getest en goedgekeurd door de wielfabrikant. Verkrijgbaar in een liter fles, 5 en 25 liter containers.

Klik hier voor meer informatie over hoe Dura-Bright® wielen te reinigen.

ALclean

Een unieke wielreiniger voor ALCOA® WHEELS met een Mirror Polished, Brushed of LvL ONE® afwerking. Beschikbaar in flessen van 1 liter en bussen van 5 en 25 liter.

ALpolish

Polijstpasta voor een hernieuwde en blijvende glans bij Mirror Polished en LvL ONE® ALCOA® WHEELS. Niet geschikt voor Dura-Bright® wielen.

ALbrush

Een borstel van topkwaliteit met een rubberen rand die de wielen beschermt tegen beschadiging tijdens het schoonmaken.

ALkit3

Een complete set voor het reinigen van Mirror Polished, Brushed en LvL ONE® wielen. Hij bevat 1 liter ALclean, 1 tube van 250 gr ALpolish en 1 ALbrush.