Configurator Shapeline

Benieuwd hoe het eruit gaat zien? In de online configurator voor alle Shapeline producten kan je het alvast ontdekken.

Modulair, veelzijdig, technisch innovatief: De HELLA Shapeline serie biedt een grote keuze aan enkelvoudige en multifunctionele verlichting voor zowel voor-, als achterzijde alsook de zijkanten. Daarbij omvat de verlichtingsfamilie veel verschillende vormgevingen en lichtfuncties, zoals achteruitrijlicht, mistachterlicht, waarschuwingslicht, zijmarkeringslicht, achter-remlicht, achter-rem-knipperlicht, contourlichten, knipperlicht, retroreflector en positielicht. Tevens zijn er ontwerpelementen zonder lichtfunctie leverbaar.

Door de modulariteit kunnen de afzonderlijke lichten nagenoeg willekeurig met elkaar worden gecombineerd. Afhankelijk van de lichtfunctie zijn deze beschikbaar met witte, gele of rode lichtregelkappen.

De multivolt-compatibele lichten van Shapeline zijn EMV5-conform en beschikken over een SAE- en ECE-goedkeuring. Daarnaast zijn de lichten bestand tegen hogedrukreiniging en stof, aangeduid door de beschermingsklassen IP6K7 en IPX9K.

Ook kleine series kunnen nu met behulp van de HELLA Shapeline serie worden voorzien van een individueel ontwerp voor alle voertuigtypes. Hoe ziet dat eruit? De online configurator nodigt je uit om uw ontwerpmogelijkheden uit te proberen. Zo wordt jezelf lichtontwerper!