PowerAll

Koppeling Bulthuis webshop & PowerAll

Vind vanuit onze webshop je onderdelen en bestel ze vanuit je order in PowerAll dankzij onze samenwerking. De webshop boekt je onderdelen automatisch in werkorder zodat je niet meer onderdelen hoeft op te boeken. Daarnaast bestel je de onderdelen vanuit PowerAll.

Hoe werkt het?Exporteer je winkelwagen met een druk op de knop naar je PowerAll garagesoftware met behulp van onze OCI koppeling. Zo bespaar je veel administratieve handelingen in de werkplaats.

Hoe je dit doet? In een paar eenvoudige stappen kan je zelf een koppeling maken tussen PowerAll en je account in onze webshop. Om je te helpen hebben we een video waarin we het stap-voor-stap uitleggen.

PowerAll software:

Compleet

PowerAll software biedt ondersteuning voor alle bedrijfsprocessen. De focus ligt op organisaties waar service en onderhoud gepleegd wordt aan machines. In de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om trucks, bouwmachines, heftrucks, grasmaaiers of schrobmachines.

Daarnaast vergeten zij de andere, belangrijke bedrijfsprocessen ook niet. Bever automatisering kijken bedrijfsbreed. Van de financiƫle administratie tot voorraadbeheer en van productie tot webshop.

Praktijk- en procesgericht

Je werkwijze is leidend voor de inrichting van de PowerAll software. Gebruikers worden als vanzelf meegenomen in de stappen die gezet moeten worden om tot een goed eindresultaat te komen. Uiteindelijk is het eindresultaat natuurlijk wat telt! Bever Automatisering heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van automatisering. Dankzij deze brede ervaring kunnen zij je van deskundig advies voorzien op het gebied van procesoptimalisatie en de rol van de PowerAll software hierin.

Doelgericht

Een van de kerndoelen van automatisering is om zo weinig mogelijk gegevens in een zo vroeg mogelijk stadium in te voeren. Gedurende het proces worden deze gegevens als vanzelf aangevuld door bijvoorbeeld barcodering, planning of urenregistratie. Hiermee houdt je optimaal inzicht in de status van bijvoorbeeld een (werk) order of de onderhoudshistorie van een machine. PowerAll is onderverdeeld in modules, waardoor precies dat wat je nodig heeft zichtbaar en bruikbaar is.

Heb je nog geen garagesoftware van Bever, of wil je meer informatie? Klik dan hier.